maanantai 5. elokuuta 2013

Katsaus viime viikkoon...

Mielenkiintoinen viikko takana ja uusi sellainen edessä! Viime viikon kohokohtia oli kuvaukset Janni Hussin kanssa, illallinen vanhojen työkavereiden kanssa sekä muutto uuteen asuntoon. Minusta tuli nyt avovaimo. Toivottavasti tämä myös kestää, sillä muuttaminen oli niiiiiin stressaavaa etten halua tehdä sitä enää ikinä! :D Ja tietenkin eilinen ilta kera parhaan ystävän oli piste iin päälle! Tässä kuvia viikon ajalta...




Keskiviikon parrrrrty-asu keskellä ja reunoissa, lauantain haalarit vasemmalla. Voin muuten kertoa, että vaikka kuinka maltillisesti juhlisi, niin ei kannata juhlia muuttoa edeltävänä päivänä...Oli meinaan sen verran kamalaa!



Ehdin toista kertaa - kyllä siis VAIN TOISTA KERTAA - tälle kesälle myös ottamaan viikonlopun aikana aurinkoa. Olipa luxusta ottaa arskaa omalla kattoterassilla ja lukea Historia-lehteä :)





Viikonlopun huipennus oli eilinen auringonotto ja ilta parhaan ystävän kanssa! Iltapalaksi tietenkin protskupannareita ja kaffet :)


Huomenna laitan tänne ohjeet siihen jo viime viikolle lupaamani täytekakkuun. Sitä ei kannata missata! Koitan myös saada otettua kuvat pepputreeniä varten, jotta senkin saisin jaettua vielä tämän viikon aikana ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti