torstai 27. kesäkuuta 2013

Treenipolitiikka

Monilla on sellainen käsitys, että nykyään painonpudotukseen ja treenaamiseen tarvitaan älyttömästi lisäravinteita. Ymmärrän, miten sellaisen kuvan on voinut helposti saada erilaisista painonpudotusohjelmista, treeniblogeista ym. mutta sehän ei pidä paikkaansa. Itse vältän käyttämästä lisäravinteita, muita kuin vitamiineja. Vitamiineja käytän, koska urheillessa eli hikoillessa menettää paljon vitamiineja.

Ilman lisäravinteita on tähänkin asti tultu...(Pahoittelen kuvan laatua, kuvaan häpeäkseni lähes kaiken iPhonella.)



Toki pidän kaapissa kuitenkin aina varalla joitain protskujauheita, koska käytän niitä paljon leipomiseen. Todella harvoin käytän varsinaista palautusjuomaa ja vielä harvemmin korvaan välipalan protskujuomalla. Kaiken tarvittavan voi saada ravinnostakin! Jos tavoitteena on lisätä lihasmassaa paljon lyhyessä ajassa, voi protskujauheista olla jotain hyötyä...Tosin, tutkimusten mukaan niistä ei oikeasti ole juurikaan hyötyä ;)

Nyt olen kyllä löytänyt niiiiiiiin mielettömän hyvän makuiset valmisjuomat ja protskupatukat, että välissä saatan sortua niillä herkuttelemaan! Tapasin kyseisten tuotteiden edustajan pari viikkoa sitten ja sain hirveästi maistiaisia mukaan. Olen aivan myyty! Voisin kuvitella ottavani kyseisiä patukoita esimerkiksi myös leffaan mukaan suklaapatukan sijasta. Mutta tästä joku toinen kerta, esittelen nämä tuotteet hieman myöhemmin, kun saan niistä myös kuvat otettua...Kaapissa odottaa testausta myös paljon muita uutuustuotteita esimerkiksi Leaderilta, joten odotettavissa postauksia näistä uutuuksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti