sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

LEADER - giveaway!

Eilen oli kerrassaan mahtava keväinen päivä ja fiilistelin kuivia katuja ja auringonpaistetta ihan kympillä! Suunnittelin jo talvivaatteiden pakkaamista varastoon ja haaveilin uusista kesävaatteista…Kunnes sitten heräsin todellisuuten taas tänä aamuna, kun lunta tulee taivaan täydeltä. Ai niin, tällainenhan tämä Suomen kevät aina onkin! Toisaalta, nyt on sitten täydellinen ilma pysytellä päivä sisällä gradua kirjoittaen :)

Mutta ennen kuin teen yhtään mitään muuta, niin laitan tämän giveawayn käyntiin! Eli nyt mahdollisuutena saada testattavaksi iso paketillinen LEADER -smoothie- sekä keittopusseja. Olen joitain näistä tuotteista itsekin testannut, mutta en kaikkia - nyt on siis hyvä tilaisuus testailla mitkä tuotteet toimivat juuri sinulla, joten ei muuta kuin kommenttia postaukseen tai sähköpostia lara.feelgoodinc@gmail.com. Osallistua voi giveawayn arvontaan kommentoimalla, missä tilanteissa näkisit itsesi käyttämässä tällaisia valmispusseja. Muistathan jättää myös yhteystietosi :)








9 kommenttia:

  1. Töissä voisin pitää jemmassa ainakain noita keittopusseja :)

    annamaj.wiklund@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Jollekkin reissulle noi ois kätsyjä ottaa mukaan! Ja kouluun välipalaksi noita smootieita.

    jennynkk@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Kiireistä arkea helpottamaan!

    Annakahra@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Ihan vaikka välipaloina voisin noita syödä :) mirap@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Sama täällä, kiireistä arkea helpottamaan ja mökillä nämä olisi varmasti myöskin hyviä!
    minna.horsten@luukku.com

    VastaaPoista
  6. Keittoja voisin kokeilla avuksi painonhallintaan. ninde_90@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Minä haluaisin kokeilla LEADER-smoothieita ihan muuten vain. En oikein osaa alkaa tekemään smoothieita kotona, mutta noin helpolla reseptillä saattaisi ne minullekin maistua :)

    taru_kk82@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Käyttäisin tuotteita ehdottomasti matkalla koulusta töihin (tai toisinpäin). Hirveellä kiireellä harvoin ehtii syömään joten olisi helppoa ja nopeata vain heittää keitto tai smoothie naamaan ja menoks!
    jonna.nummelin@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Haluaisin testata Leaderin-smoothieita välipalana sekä herkkuhimon hillitsemiseen! Uskoisin niiden sopivan hyvin myös aamun aloitukseen puuron ja rahkan kaveriksi. Lisäksi lisää vain vesi smoothiet olisivat käteviä välipaloja koulupäivän keskellä, ettei tarvitsisi purkkeja ja purnukoita kannella.

    tiina.helperi@gmail.com

    VastaaPoista