perjantai 7. helmikuuta 2014

Lahja ystävälle

Kävin perjantaina kylässä ystäväni luona, joka on juuri muuttanut uuteen kotiin. Viralliset tuparit ovat vasta tänään, mutta halusin antaa tupaantulijaislahjan jo etukäteen…Olen aina pitänyt lahjojen väkertämisestä ja haluaisin aina löytää täydellisen lahjan, joka on  lahjan vastaanottajan mieleen. Usein turhaudun todella pahasti, kun en keksikään sitä "täydellistä lahjaa"! Joo tiedän - ihan kuin tässä maailmassa ei olisi vähän tärkeämpikin huolen aiheita :D

Tällä kertaa tyydyin hyvin minimalistiseen lahjaan, mutta (omasta) mielestäni lahjan koko olemus sopi niin hyvin kyseiselle ystävälleni, että se oli mielestäni aivan täydellinen! Lahja oli itse asiassa jo ajatuksen tasolla niin kiva pieni piristys, että päädyinpä sitten ottamaan siitä tänne blogiinkin kuvia. 

En ole todellakaan mikään lahjaekspertti, mutta mielestäni lahjan ei tarvitse olla mikään iso, kunhan siitä huomaa, että lahjan antaja on todellakin ajatellut lahjan saajaa. Ehkäpä siitä juuri tuleekin sanonta "Ajatus on tärkein!" ;)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti