maanantai 10. helmikuuta 2014

Selluliittijumppa

VIHDOINKIN sain tämän lupaamani selluliittijumpan ladattua tänne asti! :) Tämä on siitä mainio jumppa, että se on hyvin lyhytkestoinen ja sitä voi tehdä vaikka joka päivä. Liikkeet ovat moniulotteisia ja vaikuttavat monilla eri alueilla. Tätä jumppaa voidaan tehdä vaikka päivittäin ja suosittelenkin jatkamaan päivittäisiä toistoja useamman viikon ajan, mikä selluliitti takapuolen ja reisien alueella on ongelma…Tästä se lähtee :)


LIIKE 1





Kilpaluistelija. Aloita liike syväkyykystä. Ylhäällä ojenna toinen jalka aina sivulle - liike muistuttaa kilpaluistelijan laajoja liikeratoja ja tuntuu etenkin pakaran sivulla. Toista liikettä vuorojaloin nopeaan tahtiin 2 minuuttia, mutta muista tehdä liikkeet puhtaasti alusta loppuun!



LIIKE 2


Lantionnostot. Liikkeen voi tehdän esimerkiksi bosun tai jumppapallon kanssa, mutta myös ilman. Lantionnostoissa toinen jalka pysyy ilmassa koko ajan. Toista liikettä 1 minuutti per jalka.



LIIKE 3



Kyykky. Toista ripeästi syväkyykkyjä ilman painoa, mutta nouse aina varpaille asti. 1 minuutti nopeita, mutta puhtaita toistoja.



LIIKE 4



Askelkyykky + jalanheilautus taakse. Toista vuorojaloin askelkyykkyjä. Noustessasi ylös, heilauta hallitusti vielä edestä tuleva jalka taakse, niin suoraksi kuin mahdollista. Tuntuu erittäin hyvin pakarassa. Toistoja ripeään tahtiin 2 minuuttia vuorojaloin.


Ja se olisi kuulkaa siinä! 8 minuuttia töitä töitä töitä ja kun jaksaa toistaa tätä useamman kerran viikossa, niin johan alkaa kroppa reagoimaan ja selluliitit kaikkoamaan. 8 minuuttia päivittäin riittää aktivoimaan tuota alakroppaa sen verran, että sillä varmasti saa tuloksia aikaan, mutta miksei tätä voisi tehdä myös vaikka kaksi kierrosta peräkkäin. Kuulen mielelläni kehityksestä, mikäli joku innostuu tätä kokeilemaan! :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti