keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Aamujumppaa

Sain Stadium Memberinä 10€ kupongin, jonka innoittamana lähdin viime sunnuntaina kyseiseen kauppaan ostoksille. Poikaystävä roikkui urheasti mukana, kun yritin löytää jotain ihanan turhaa, johon kupongin voisin käyttää :) Mutta uskokaa tai älkää, en löytänyt edes mieluisia treenivaatteita! Sitten löysin paketin, joka sisälsi punnerruskahvat, hyppynarun, jumppakuminauhan ja voimapyörän - ja vieläpä alennettuun hintaan 9,90€. Poikaystäväkin oli aivan mielissään tästä löydöstä, joten päätettiin sitten yhteisen hyvän vuoksi hankkia kyseinen paketti...




Tänä aamuna sitten otin paketin sisällön käyttöön ja aamuhämärässä kokeilin uusia virikkeitä :) Oletteko muuten ikinä kokeilleet noita punnerruskahvoja? Aika haastavaa näin ensimmäistä kertaa, mutta positiivista oli se, että tuo minun kipeä vasen ranne kesti vähän paremmin punnertamista näiden kahvojen kanssa kuin ilman. Hyvähyvä!





Poikaystävä on haaveillut voimapyörästä jo kauemman aikaa, joten se tulee varmasti hyvään käyttöön. Itse koen voimapyörän edelleen melko haastavaksi ja teenkin saman liikkeen mieluummin tangolla, jossa painon saa jakautumaan helpommin, kun käsien ei tarvitse olla aivan kiinni toisissaan...Mutta hyvä liike ja erittäin tehokas, suosittelen kokeilemaan tätä, jos et ole aikaisemmin sitä tehnyt. Älkää kysykö miksi mä pidän jalkoja tuolla tavalla - mun mielestä se on noin helpompaa :)




Hyppynarusta en itse juurikaan välitä. Mun hypyt on hypitty jo lapsena :) Mutta hyppynarukin tulee varmaankin poikaystävän käyttöön. Jumppakuminauha sen sijaan tulee varmasti myös omaan käyttöön, kunhan vain keksin mihin sen voisi kiinnittää, että saisin treenata sen avulla myös jalkoja! Jumppakuminauha on muuten hyvä myös kuntoutukseen ja loppupeleissä se on oikeastaan aika monipuolinen väline.





Melko hyvä ja kattava paketti siis noinkin hyvään hintaan. Jos siis kiinnostuit, kannattaa mennä hakemaan omasi pois :) Ei muuten huono lahjaideakaan kuntoiluintoiselle.

Uusien välineiden ihmettelyn jälkeen aamukahvi ja hetki omaa aikaa lukemattomien lehtien parissa. Hyvää keskiviikkoa minulle (ja kaikille lukijoille tietenkin)!











1 kommentti: