perjantai 13. joulukuuta 2013

Aamuhemmottelua

Mitä pidemmälle tämä talvi etenee, sitä hankalampaa mulla on nousta sängystä ylös aamuisin. Oikeasti, aivan mahdoton ajatus nousta ylös, kun kello soi! Tällä viikolla näitä aamuja on ollut MONTA ja olen jopa missannut yhden tärkeän luennon aamu-unisuuden vuoksi. Argh! Jotain on tehtävä, jos lisäravinteetkaan eivät auta. Vaihtoehdot on joko hypätä sängystä suoraan urheilemaan…tai palkita herääminen jollain kivalla tavalla. Valitsen jälkimmäisen vaihtoehdon ;)






Tässä yksi aamu kun olin oikein väsynyt ja onnistuin viimeinkin raahaamaan unisen ahterini keittiöön, keksin sitten palkita itseni heräämisestä oikein erikoisella aamiaisella. Puuron sijaan teinkin aamupalaksi herkkurahkaa ja nautin aamukahvin aivan rauhassa. Herkkurahkan ohjeen löydät täältä. Ällistyttävän paljon parempi mieli, kun sai pienen palkinnon tuskaisesta heräämisestä :) Tietenkään tätä ei ihan joka aamu voi itselleen sallia, mutta erityisen vaikeina aamuina on ihan kivaa auttaa itseään pienin apukeinoin eteenpäin…




Tänä aamuna ei onneksi ollut aamuherätystä, mutta heräsin silti ajoissa, jotta ehdin valmistautua iltapäivän työhaastatteluun. Jännä nähdä miten mun käy. Lakkasin oikein kynnetkin tätä varten :) Wish me luck ja hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!





2 kommenttia:

  1. Nam näyttääpä hyvältä! Kivan olonen blogi sulla :)

    www.sonjakorpela.blogspot.fi

    VastaaPoista