tiistai 17. joulukuuta 2013

Viikon startti

Ääks, huomenna on vika työpäivä ja sitten pääsee lomailemaan! Koitan nyt kovasti skarpata nämä viimeiset "työpäivät" ennen lomaa, koska tiedän, että lomalla tulee ainakin ruokavaliosta lipsuttua. Eikä siinä mitään - onhan kuitenkin joulu :) Mutta nyt yritän vielä pitää säännöllisen ruokarytmin yllä ja liikkua niin paljon kuin mahdollista. Eilen aloitettiin Samulin kanssa päivä lenkillä, jonka jälkeen vähän venyttelin ja yritin avata selästä lukkoja…


Urpo lenkillä :)

Kattokaa nyt tätä, oon niin jumissa, että alemmas en taivu!


Piatesrullalla/foam rollerilla on muuten todella hyvä aukoa fasettilukkoja! Mulla niitä tulee todella paljon mutta availen niitä sitä mukaan kuin huomaan ne. Alkuvaiheessa avaaminen onnistuu jopa tuolin karmia vasten, mutta jos on päässyt jo kauemman aikaa jumittamaan, niin siihen tarvitaan jo sitten vähän järeämmät työkalut…Lukkojen ja jumien välttämiseksi kannattaa tietenkin säännöllisesti tehdä venytyksiä (esimerkkejä löydät täältä) ja käyttää pilatesrullaa.





Tänään ajattelin vielä illalla lähteä salille ja venytellä oikein kunnolla tuota mun jumista selkää. Huomenna vielä pitkä lenkki niin on sit Keskuspuiston lenkit parin viikon ajan paussilla. Torniossa ei ihan yhtä hyviä lenkkireittejä ole kuin Keskuspuistossa, mutta kyllä sieltä joku pusikko varmasti löytyy, mihin pääsen juoksemaan. Huono puoli vaan on, että mulla ei ole piikkilenkkareita - Torniossa on nimittäin oikea talvi. Sellaiset pitäisi kyllä ehdottomasti hankkia…Oli meinaan eilenkin lenkillä tuolla puistossa niin jäisiä kohtia, et vaivoin onnistuin pysymään pystyssä! Icebugilla on muuten nyt kilpailu, josta voi voittaa kengät sekä itselle että ystävälle, joten ei muuta kuin osallistumaan :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti