perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulutunnelmaa Oulussa

Tervehdys Oulusta! Täällä ollaan äitin luona vielä tämä päivä ja iltapäivällä matka jatkuu Tornioon…Täällä on aivan oikea talvi! Lunta alkoi sataa eilen ja sitä sataa edelleen tänä aamuna. Hulluna lunta!  En muuten niin välitä talvesta, lumesta ja pakkasesta, mutta jouluna on kiva kun on ihan oikea talvi. Luin juuri netistä, että etelään ei todennäköisesti tule lunta tänä vuonna ollenkaan, pöh.






Oli ihanaa tulla tänne äidin luo, koska heti iski loma-mode päälle. Aloitin aamun kahvilla ja lautasellisella pikkuleipiä - ennenkuulumatonta! Tosin hirveä morkkishan siitä tuli, mutta koitan jatkuvasti huomautella itselleni, että kyllä jouluna saa ottaa rennommin. Mä en kuitenkaan syö suklaata tai juuri muita leipomuksia, joten pieniä herkkuja saa sallia itselleen ;) Aamukahvin ääressä katselin ulos lumisateeseen äidin jouluisista ikkunoista….




Eilen illalla piti tietenkin lähteä uhmaamaan lumisadetta, eli äidin kanssa jouluostoksille. Itselleni löytäisin vaikka mitä lahjoja, mutta kenellekään muulle en tunnu löytävän mitään :) Stockmannilla oli -20% kaikista naisten vaatteista ja asusteista, joten palkitsin itseni uudesta työpaikasta uudella farkkupaidalla, hyvä minä! Nyt jos paneutuisin hetkeksi kouluhommiin - valitettavasti tehtävät ei loppuneetkaan vaikka jouloma alkoi. Sitten nokka kohti Torniota ja katsotaan mitä siellä siiten keksitään…Selluliittitreeni alakropalle on muuten jo hyvää vauhtia kehittymässä, joten varmaankin vielä tämän vuoden puolella saan sen tänne blogiin asti ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti