maanantai 25. marraskuuta 2013

Mitä pahaa maanantai on sulle tehny?

Okei, mä oon miettinyt tätä jo vuosikausia ja nyt avaan suuni. Mitä pahaa maanantai on kenellekään tehnyt? Joka maanantai tuuppaa Facebook ym. sosiaaliset mediat olemaan täynnä anti-maanantaista propagandaa ja jengi itkee ku taas on maanantai. En ymmärrä :D


Kuva imagesbuddy.com


Okei, myönnettäköön, että joukkohurmiossa olen minäkin silloin tällöin vitsaillut maanantaista, mutta en ole ikinä ymmärtänyt, että jotkut on ihan vakavasti maanantaita vastaan :D En käsitä, miten yksi päivä muiden joukossa voi olla niin vastenmielinen. Onko se se paluu arkeen, joka siinä ärsyttää? Vai kenties hyvin juhlitun viikonlopun jälkeen ei oikein jaksa lähteä kouluun/töihin? Vai onko vaan huono maanantaikarma?



Tehdäänpä nyt sillä tavalla, että sen sijaan että valitetaan kuinka surkea, ankea, ikävä ym. tämä ja seuraavat maanantait lopun elämää on ja tulee olemaan, niin mietitään jotain positiivista tässä maanantaissa. Ja siinä seuraavassa. Ja sitä seuraavassakin. Ainahan löytyy jotain positiivista! Maanantai on vain päivä - se on asenne, joka ratkaisee kuinka se päivä sujuu ;) 

Maan mainiota maanantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti