keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Denim Tuesday

Eilen oli niiiiiiiin hirveä väsymys töiden jälkeen, että treenit jäi aivan kokonaan väliin. Kävin töiden jälkeen ihanista ihanimman Rimpsukan kanssa Gina Tricotissa ostoksilla pitkästä aikaa ja löysinkin myös jotain ostettavaa! Henkilökohtainen mielipiteeni on, että Gina Tricot on kyllä tullut selkeästi alaspäin tässä parin viime vuoden aikana ja itse en tunnu löytävän sieltä enää ikinä mitään ostettavaa. Siksipä olikin positiivinen yllätys löytää sieltä mahtava boheemi kaulakoru kesäksi ja parit kivat korvikset.






Käytiin myös Rimpsukan ja murun kanssa ulkona syömässä ja loppuilta vierähtikin netissä ja telkkarin äärellä. Ei se mitään, tänään ehtii treenata! Pääasia, että ruokapuoli pysyy suht kunnossa silloinkin, kun ei treenaa, niin ei pääse niitä turhia kiloja "vahingossa" kertymään ;) Mukana menossa eilen Crockerin farkut alesta todella edullisesti bongattuna sekä Crockerin uusi farkkupaita. Oon aivan ihastunut tuohon farkkupaitaan!

Sellaisia ikäviä takapakkeja on tässä viime päivinä ilmennyt, että joudun luultavasti ankaralla kädellä karsimaan tiettyjä ruoka-aineita nykyisestä ruokavaliosta. Turhauttavaa, mutta oman hyvinvoinnin vuoksi luopuminen on vain pieni paha - lisää tästä tarkemmin, kun saan ruokavalion aukot paikattua…






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti