torstai 9. tammikuuta 2014

Kahvakuulaa ja kaurakeksejä

Tulipa eilen sitten heiluteltua kotona vähän kahvakuulaa. Ja tulipa todettua, että tuo 20kg kuula ei oikein vielä heilu :D Mutta pienemmät heiluu ja hyvän kotitreenin niillä sai aikaan! Testasin myös postiin asti ihkauusia, ensimmäisiä sauvojani. Kyllä, ostin omat sauvat Stadiumista ja aion huomenna lähteä Keskuspuistoon lenkille niitä huiskimaan. Torniossa lomalla totesin, että ne ovat maan mainiot hitaimpia lenkkejä varten. Mulla kun meinaa muutoin noilla hidastempoisimmilla lenkeillä alkaa tylsistyttään...






Postista hain paketin, jossa oli tilaamani Dr Martensit. Näitä on odotettu kauan! Nyt on kyllä tullut tilattua taas ihan älyttömästi tavaraa netistä…Postimies saa ravata täällä jatkuvasti jonkun toimituksen kanssa :) Eilen tuli myös uudet Henri Lloyd silmälasit, jotka tilasin Lenswayn alesta. Mahtavuutta! Ja kaiken mahtavuuden lisäksi päätin ostaa kokeiluun kaupasta gluteenittomia kaurakekesejä, jotka epäilystä huolimatta paljastuivat todella hyviksi. Ja mikä parasta, niistä ei seurannut minkäänlaisia oireita (mitä tavallisista herkuista yleensä seuraa). 

Siinäpä jännitystä kerrakseen yhdelle päivälle. Tänään ohjelmassa siis sauvakävelyä. Myös venytellä pitäisi ja foam rollerilla availla fasettilukot ja lihakset. Mukavaa torstaita kaikille!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti