maanantai 13. tammikuuta 2014

Viikonloppukatsaus








Ihana viikonloppu takana! Urheilua, shoppailua ja hyvää ruokaa mahtui jokaikiseen päivään perjantaista lauantaihin. Seurustelua kera punaviinin, leffailtaa, kirppistelyä ja niin paljon kaikkea mahdollista tuli tehtyä, että tuntuukin kuin viikonloppu olisi kestänyt monta päivää… Mahtava päätös mahtavalle viikonlopulle oli eilisen kirppistelyn ja shoppailun päätteeksi tunnin sauvakävelulenkki kevyessä lumisateessa ihanan ystävän kanssa. 

Meillä on tapana aina viikonloppusin herkutella, mutta kohtuudella. Itse syön ihan kaikki normaalit ateriat päivän aikana, vaikka lupa olisikin herkutella - kylläisenä herkkuja tulee syötyä paljon vähemmän ja useimmiten mulla ei edes lopulta haluta syödä mitään muuta. Mutta herkkuja saa ja pitääkin sallia itselleen! Varsinkin kun on urheillut paljon ja rehkinyt, niin voi sallia itselleen pieniä herkkuja ;) 




Viikonlopun ostoskasseissa näkyi selkeästi kevään tuulahduksia, vaikka talvi vasta saapui Helsinkiin! Noh, nyt on jo keväälle uusia farkkuja, toppeja ym. varastossa, sillä alesta on tullut hankittua kaikenlaista. Kirppikseltä löytyi myös huikeita löytöjä, joista kuvia tulossa jokin päivä…Mahtavaa viikon alkua kaikille!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti