tiistai 14. tammikuuta 2014

Makuvaihtelua

Kyllästyttääkö ainainen kanan mussuttaminen? Jatkuvasti ei jaksa olla kehittämässä uusia reseptejä, joten itsestä ainakin välistä tuntuu kyllästyttävän samat ruoat viikosta toiseen. Etenkin kanaa tulee syötyä aika paljon, mutta muistissa on vain muutama luottoresepti, joiden mukaan sitä kanaa sitten tulee valmistettua… Eilen tahtoi ideat olla niin lopussa, että päätin töiden jälkeen käydä Stockmannin Herkussa ruokaostoksilla, jospa sieltä olisi löytynyt jotain helppoa. Törmäsinkin sitten Herkussa itse maustettuihin ja pakattuihin kanafileisiin. 

Tämä info on varmaankin monille ihan itsestään selvyys, mutta minulle aivan uusi löytö - Herkussa siis todella tehdään itse valmiiksi eri tavoin maustettuja lihoja. Vaihtoehtoja oli monta (myös maustamatonta) ja hinta ihan kohdallaan. Olipa piristävä vaihtoehto valkata hyllystä valmiiksi chilillä ym. muilla mausteilla höysteillä kanaa ja heittää ne kotona vain nopeasti uuniin. Myös muita Herkun ihania tuotteita lähti mukaan, mm. rasiallinen fetaoliiveja, jotka sopivat mainiosti yksinkertaiseen salaattiin kanan lisuukkeeksi. Mahtavuutta! Jos siis tympäisee aina samat höystöt, niin suosittelen reissua Herkkuun, josta voi käydä valkkaamassa mieleistä lihaa…Nam!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti