torstai 16. tammikuuta 2014

Vapaa-ajan ongelma

Aaaaaaaaaah, aivan uskomatonta, miten hyvältä tuntuu, kun on vihdoinkin vain yksi työ, säännöllinen sellainen ja illat saa viettää ihan miten itseä huvittaa! Olen niiiiiiin onnellinen. Tosin gradu odottaa tietenkin kirjoittamistaan ja sille pitää uhrata aikaa koko kevät, mutta se olkoon sitten vasta helmikuun huoli - nyt olen vielä vapaa :) 

Käyn nyt melko ahkerasti hoitamassa päivän treenit alta pois heti töiden jälkeen, joten illat ovat olleet täysin vapaita jo jonkin aikaa. Välistä vain tuntuu siltä, että jotain on jäänyt tekemättä, kun ei ole mitään erikoista tekemistä. Yleensä koulutehtäviä, lukemista tentteihin, kaikenmaailman velvoitteita ja töitä, töitä, töitä on riittänyt vaikka jokaikiselle vuorokauden tunnille. Outoa olla näin vapaa - mutta hyvällä tapaa! Kestää varmaankin aikaa tottua. Kaikki tämä vapaa-aikahan täytyy nyt sitten jollain täyttää…Olen luvannut itselleni, että alan ainakin lukea enemmän. Yritän päästää irti tietokoneesta vapaa-ajalla ja keskittyä enemmän muihin asioihin. Hämmästyttävää, miten paljon sitä jaksaakin istua naama ruudussa kiinni - ensin koko päivän töissä ja sitten koko illan kotona! Nyt pyritään vähentämään informaatioähkyä, jota kuvistakin päätellen meillä riittää kyllä kotona vakka muille jakaa :) Haastan kaikki mukaan!











2 kommenttia:

  1. Apua, täällön gradua kanssa ja kyllä nahistaa. Periaatteessa liukuva aikataulu antaa myöten peräti marraskuulle, mutta kyllä haluaisin kesään mennessä ainakin kasailla selkeen metodiosion ja ruveta askartelemaan sen parissa. Liittyykö tuo opus kenties teitsin graduun? Pitäis itekkin tuohon tarttua ihan silkasta mielenkiinnosta.

    Ja apua, miten kukaan ehtii käydä duunissa, näpertää gradua ja treenata. Mistä te tyypit saatte lisää tunteja teidän päiviin? :D

    xoxo Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuule monesti miettinyt samaa, että mistä repisin lisää tunteja vuorokauteen! Näillä mennään, hommat on hoidettava, mutta sosiaalisen elämän kustannuksella, eli työ+gradu+treeni = NO LIFE :D

      Tappajafarkut liittyy itse asiassa työhommiin. Se on todella helppolukuinen, 2 illan projekti :) Sosittelen!

      Poista