sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Viikonlopputreenejä

Blogihiljaisuus on nyt päättynyt! Joululoma meni yhdessä hujauksessa ja tekemistä on riittänyt niin paljon, että jostain päästä on pitänyt karsia - tällä kertaa aika oli uhrattava pois blogin kirjoittamisesta. Nyt elämä alkaa kuitenkin olla kutakuinkin järjestyksessä, joten blogiinkin on jälleen jonkin verran aikaa. Tosin kiirettä pitää edelleen, joten katsotaan kuinka tiuhaan tahtiin ehdin tänne kevään aikana postailla :) 

Nyt tunnustan asian, josta mulla on aivan kamala morkkis…En ehtinyt joululoman aikana kertaakaan salille! Olen tietysti käynyt lenkkeilemässä, tehnyt kotona kahvakuulaa ja löytänyt loman aikana myös uuden innostuksen sauvakävelyn, mutta salille en ole päässyt tekemään kunnon lihastreenejä. Hirveä morkkis. Ja kynnys salille lähtemiseen oli noussut kovinkin, ennekuin eilen sitten viimein raahauduin Talin Elixiaan.




Mainitsin joulun alla, että en aio lomalla stressata niin syömisistä, ja sen kyllä huomaa! Nestettä on kertynyt loman aikana nimittäin aika paljon. Vertailun vuoksi kuva vasemmalla, joka otettu eilen ennen salia ja kuva oikealla, joka otettu reilusti ennen lomaa. Mutta eipä tässä mitään hätää ole, nesteet lähtee hyvin äkkiä, kun palaa taas ruotuun ;)





Kun kerran sitten päätin salille lähteä, niin päätin pitää oikein kunnon treenipäivän. Kävelin kotoa nilkkapainoissa Taliin salille 43 minuuttia ja siihen vähän tunnin jalkatreeni päälle + vähän palauttavaa aerobista ja venyttely. Avot! Ja kroppa muistaa, nimittäin tänään jo on alakroppa niin kipeä ja jähmeessä, että hyvä kun sängystä pääsin ylös. Mutta hyvä mieli! Tänään jos keskittyisi keskivartaloon ja kävisi vähän kävelemässä tätä jähmeyttä pois :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Pssst…Selluliittitreeni on muuten melkein valmis. Kunhan saan liikeet kuvattua, niin laitan treenin tänne! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti