tiistai 2. heinäkuuta 2013

BOOOOTYYYYY!

Eilen oli kiva päivä urheilun suhteen! Sain töissä vihdoin ja viimein tehtyä Aeroscan-kuntotestin, jonka perusteella saan uuden treeniohjelman. Nyt vaan pitää käydä vaihtamassa patterit sykemittariin, jotta pystyn huolehtimaan etä sykkeet pysyy oikeilla kohdilla :) Kerron Aeroscan-testistä myöhemmin lisää ja miksi sinunkin pitäisi käydä kyseisessä mittauksessa!

Töiden jälkeen poljin salille uudella PONI-pyörällä, siihen päälle 30 min crossaria ja lopuksi vielä Bootylicious-ohjaus 30 min. HUH! Kokeilin Elixian Bootylicious-tuntia ensimmäistä kertaa ja herranjumala - olihan siinä työtä! Vaikka kuinka kyykkäilee ja treenaa sitä takamusta, niin kyllä se uusi ärsyke on aina ensimmäistä kertaa aika hurjaa. Kokeilen mielelläni jatkuvasti uusia juttuja, koska haluan stimuloida kroppaani kehittymään - ja lisäksi uudet kokeilut on kivoja. Sain eilisestä sen verran inspiraatiota pepputreeniin, että ajattelin kehitellä oman intensiivisen peppujumpan. Jaan sen myös tänne, kunhan saan sen kokeiltua itse...

Onneksi muuten venyttelin eilen illalla, sillä siitä huolimatta on takareisissä ja takapuolessa aikamoista jumitusta havaittavissa :) Muistakaa siis venytellä!





Tänään olikin sitten sellainen aamu, etten ehtinyt jäädä himaan tekemään aamupuuroa, vaan pakkasin nopeasti mukaan vain munaleivän. Pidän töissä jääkaapissa aina raejuustoa, joten söin sitä vielä banaanin kanssa leivän lisukkeeksi. Hyvää oli :) Yleensä syön leipää vain palauttavana ateriana, mutta eilen innostuin ostamaan kaupasta Mini-hiilari-leipää niin päätin sitten kokeilla sitä heti näin aamutuimaan!

Tänään menen kokeilemaan SUP-joogaa - saa nähdä mitä siitäkin tulee :D Postailen tunnelmia sitten huomenissa. Nauttikaa tänään auringosta (jos se siellä teillä päin paistaa), täällä ainakin näyttäisi olevan ihana ilma tulossa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti