keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Lara testaa - Leader smoothiet

Oletteko kokeilleet Leaderin smoothie-valmispusseja, jotka ovat mainoskampanjan mukaan Sara La Fountainin käsialaa? Sain itse testattavaksi kaikkia kyseisiä smoothie-makuja ja vasta viime viikolla ehdin näitä kokeilemaan...



Maistoin tuota ihanan marjaisan näköistä Balance Smoothieta sekä keltaista, hedelmäistä Energy Smoothieta. Mielipiteeni? PTHYI!!! Hyi hemmetti, mitä moskaa! Jo pakkausta avatessa pistävä haju leijaili nenään ja herätti epäilykset kyseisten tuotteiden mahtavuudesta. Sisällöstä sinänsä ei ole mitään pahaa sanottavaa, sillä se vaikuttaa sinänsä näissä kaikissa tuotteissa varsin hyvältä. Esimerkiksi Balance smoothie sisältää:

Gojimarjajauhe,**inkamarjajauhe, herneproteiini,* hamppuproteiini, tumma idätetty riisiproteiini, acaimarjajauhe, **klorellajauhe, psylliumsiemenjauhe. (*luomulaatu,**kylmäkuivattu)

Mutta näyttääkö tekemäni Energy Smoothie sinun mielestäsi samalta kuin paketin kyljessä oleva ihana raikas smoothie? 
No ei :(


Mun versio...



Saran versio.

Mutta eipä siinä mitään, tulipahan testattua! En saanut smoothiesta hyvän makuista enää edes lisäämällä siihen tuhottomasti hedelmiä ja mehukeittoa. Smoothien jauhoinen tylsä maku pisti silti esiin. Pitää katsoa uskallanko vielä avata jäljellä olevat pakkaukset ja maistaa myös niitä. Olen muutenkin hyvin skeptinen kaikesta mitä on yritetty tiivistää jauheeksi. Teen mieluummin itse saman version tuoreista hedelmistä tai marjoista - kyllä mulla on kaapit täynnä superfoodeja omastakin takaa.

Eli jos olette harkinneet näitä mahtavia makuelämyksiä, niin suosittelen jättämään väliin. Jos joku on eri mieltä, niin saa toki kommentoida asiaa. Tai jos joku on saanut näistä hyvän makuisia jollain kikalla, niin kuulen mielleläni miten se on onnistunut!



2 kommenttia:

  1. Testasitko ikinä niitä muita makuja? Oliko joukossa mitään kelvollista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avasin muutkin pussit, mutta yksi nuuhkaisu riitti - tuoksu oli yhtä luotaantyöntävä kuin tuossa testaamassanikin maussa, joten en uskaltanut blenderiin asti niitä jauhoja laittaa :D Annoin ystävänikin testata jauheita, ettei kyse olisi vaan omasta makuaistista, mutta hän sanoin ihan samaa.

      Poista