perjantai 9. elokuuta 2013

Luontoäidin helmassa :)

Tällainen pikainen kuva-postaus vielä ennen viikonloppua ja lupaamani pepputreeni-postausta...Nimittäin nyt kun vielä lämpimiä ilmoja on, niin nauttikaa urheilusta luonnosta! Itselläni tulee ainakin aivan huikea fiilis lenkkeilystä luonnon helmassa :) Myös jooga on mukava laji harjoittaa ulkona, puhumattakaan niistä aktiivisemmista ulkolajeista!




Ulkoilmassa saa raitista ilmaa ja ihan erilaista energiaa kuin esimerkiksi ravinnosta...Olen itse aina täysin erilailla latautunut pitkän lenkin jälkeen Keskuspuistossa kuin vaikkapa salitreenin jälkeen. Ulkoilu vaikuttaa myös unen laatuun, joten kannattaa siirtää ainakin pari treeniä ulkoilmoihin vielä säiden salliessa :)




Ulkotreenailussa on myös se hyvä puoli, että se ei maksa mitään! Eli kaverinkin voi pyytää mukaan tai koota vaikka koko jengin pelailemaan korista tai iltauinnille...




Käyn itse mielelläni myös ihan vain rauhoittumassa luonnon helmassa :) Yllä oleva kuva on kukkulalta, jossa kävin aina Haagassa asuessani istuskelemassa ilta-auringossa jos oli huolia tai muita asioita mielen päällä, joita halusin miettiä rauhassa. Otan myös paljon "luontokuvia" lenkkeillessäni, koska fiilistelen aina kivoja maisemia :D Tässä pari otosta lenkkien varrelta...





Niin että nauttikaa siis nyt kun vielä voi...Minua ei yhtään huoleta se, että salitreeni on jäänyt kesän aikan vähäiseksi, sillä olen viettänyt joka viikko paljon aikaa ulkona lenkkipoluilla...Mistä puheenollen, taidankin lähteä töistä suoraan tuonne ilta-aurinkoon hölkkäilemään ;) Peace.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti