maanantai 26. elokuuta 2013

Mahtiviikonloppu!

Kyllä, siis todellakin aivan mahtava viikonloppu takana! Tänään viikko alkoikin sitten vähän kehnommin, mutta ei siitä sen enempää - keskityn miettimään kaikkea kivaa mitä tuli tehtyä viikonloppuna...Lauantaina heräsin kohtuullisen ajoissa ja suuntasin suoraan ilman aamupalaa Hietalahden kirpputorille. Löysin mm. ihanat metsän vihreät farkut, jollaisista olen haaveillutkin jo jonkin aikaa!




Harmi kyllä housut on tuumakokoa 27" ja minulle aivan liian isot :( Joudun ne kiikuttamaan huomenna kirpputorille muiden kaapista haalimieni vaatteiden mukana. Olen jostain syystä tänä syksynä mieltynyt tuohon vihreään väriin joten voipi olla että joudun tuon väriset housut joka tapauksessa hankkimaan...Mutta onneksi sentään löysin kirpparilta myös Calvin Kleinin uuden nahkalaukun, jonka lunastin mukavalta tädiltä pienen tinkimisen jälkeen hintaan 25€! Huikea löytö! Me very happy :)




Kirppistelyn jälkeen haukkasin pientä aamupalaa kauppahallin Robert's coffeessa, ostin teekaupasta lakritsiteetä  ja sitten matka jatkuikin kaupungille lisää shoppailemaan...




Mukaan tarttui uusi huulipuna, uusi kynsilakka ja suurin heräteostos pitkään aikaan - uudet Niken lenkkarit! Jos joku on lukenut muoti/kauneus-blogeista O.P.I.:n uudesta hiekkatekstuurilakasta ja haaveilee sellaisesta, niin voin lämpimästi suositella IsaDoran vastaavaa (Sugar Crush) kynsilakkaa, jolla hintaakin Kicksissä oli vain 9€. Ja tässä lopputulos...






Lauantaina iltapalaksi kanaa ja halloumijuustoa ja jälkkäriksi lakritsiteetä <3




Sunnuntainakin käväisin kirpputori Domissa Mannerheimintiellä ja ostin jo aikaisemmin ihailemani tossut. Vai miksi näitä sanotaan? Espadrillot? En mä tiedä - hyvät kauppakengät joka tapauksessa :)



Itäkeskuksen New Yorkeristä lähti mukaan uudet arskat hintaan 2,95€ mutta mitään muuta siellä ei sitten ollutkaan. Ei kerrassaan mitään. Shoppailujen jälkeen olikin aika testata uusia lenkkareita, sillä seurauksella, että juoksin elämäni tähän mennessä parhaan ajan! WHOOP! Voittajafiilis!




Hyvästä suorituksesta palkitsen itseni ruualla ja löhöilemällä sohvalla loppuillan! End of the story. Kerrankin pitkä viikonloppu, jolloin ehti tehdä vaikka kuinka paljon asioita ja silti lataa akkuja ja nauttia vapaapäivistä. Lisää näitä, kiitos! Miten teillä viikonloppu meni? 






Huomenna aloitan kirjoittelemaan siis juoksu-aiheesta ja ihan ensimmäisenä siitä, miten juoksu-harrastuksen voi aloittaa. Kiinostuneet pysykää siis kuulolla ;)




















2 kommenttia:

  1. Itselläni on kans noi lunarglide 5 lenkkarit ja on ollut tosi hyvät lenkkeilyyn! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan erilainen kokemus lenkkeillä noilla kuin vanhoilla Free-lenkkareilla! Oli hyvä ostos :)

      Poista