torstai 26. syyskuuta 2013

Hyppy...eikun lenkki pimeyteen!

Joo-o, kävin kuulkaa eilen illalla lenkillä. Ja oli muuten kylmä - ja pimeä! Viime viikolla oli vielä aurinkoisia päiviä, jolloin saattoi olla liki 20 astetta plussan puolella mutta ilmat muuttui kertaheitolla aivan jäätäviksi. Melkein saa heittäytyä kesävaatteista suoraan toppatakkiin :) Pipo ja hanskat alkaa olla ehdottomia varusteita niin lenkillä kuin vapaa-ajallakin. Muutenkin kannattaa panostaa syksyllä pukeutumiseen, ettei tule kipeäksi...





Sitten toisekseen, kannattaa pitää huolta siitä näkyvyydestä siellä pimeydessä! Varsinkin jos juoksee jossain tien reunassa, niin ehdottomasti heijastimia pitää olla. Itselläni on toistaiseksi vain kengät ja hanskat, jotka loistaa pimeydessä, mutta harkitsen vakavasti jopa huomioliivin ostamista - oikeasti! :)






Itse jouduin eilen kaivamaan kaappien kätköistä vanhat Adidakset releet niskaan, koska ei enää muilla tarkene! Ajattelin ensi viikolla ehtiä Haltin outletiin Lauttasaaren katsomaan, josko sieltä löytäisin itselleni oikein kunnon ulkoilupuvun. Sen verran voisin investoida syksyn lenkkeilyyn, että tarkenee tuolla Keskuspuistossa :)




Pitäkäähän siis itsenne lämpiminä ja näkyvinä siellä lenkkipoluilla :) Oli muuten huikea näky lenkkeillä sysipimeässä Keskuspuistossa, kun kaikkialla oli ihan pilkkopimeää, mutta korkeat puut vain piirtyivät taivaan rajaan!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti