keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kun puuro alkaa maistua puurolta

Vaikka kuinka olen hehkuttanut, että puuro on hyvää ja kerrassaan mahtavaa aamuisin, niin jossain vaiheessa se tulee näköjään puuronkin kanssa raja vastaan. Nyt alkaa vähän nimittäin puuron syönti aamuisin tökkiä ja mieleen tuleekin sanonta "Liika mitä tahansa on liika". Jep. Nyt alkaa puuro niin sanotusti maistua puurolta :D


Viime aikoina olen höystänyt aamupuuroja mitä runsaammilla hedelmäannoksilla, mutta hedelmien paloitteluun menee aina tuhottomasti aikaa - aikaa, jota mulla ei aamuisin ole. Oikeastaan ei voi kyllä sanoa, että menee "tuhottomasti" aikaa, mutta mun aamutoimissa 5-10 minuuttiakin saattaa olla kriittistä...Hedelmien kanssa puuro on kyllä mennyt nyt paremmin alas - parhain puuroannos ikinä olikin juuri sellainen, johon tuli lähes yhtä iso kukkurallinen hedelmiä kuin itse puuroa :)




Mikä siis neuvoksi, kun puuro ei enää maistu? Olen kokeillut vaihtoehtoisesti syödä aamuisin luonnonjogurttia eri höystöillä tai smoothieta, mutta mikään ei kuitenkaan tunnut täyttävän ja ravitsevan yhtä hyvin kuin puuro :( Auttaisikohan pieni tauko puuron puputtamisesta?





Jos jollain on hyviä ehdotuksia aamupalaksi tai muuten vain kokemusta aiheeseen liittyen, niin kuulen mielelläni muiden mietteitä :)


Joko olet muuten osallistunut I LOVE ME-messulippujen arvontaan? Osallistu nyt ja pyydä kaverisikin mukaan osallistumaan, niin tuplaatte mahdollisuutenne päästä messuille :)

2 kommenttia:

  1. Heippis, löysin eräs päivä mahtavan kuuloisen tosin eksoottisen näköisen aamupalavaihtoehdon jota itsekin ajattelin kokeilla kun saan metsästettyä käsiini chia-siemeniä! Ohje löytyy täältä http://www.lily.fi/blogit/uusia-tuulia/herkullinen-heratys

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Kiitos tästä! Pakko kokeilla tätä heti :) Kaapissa mulla on aina chian siemeniä, mutta niitä on tullut käytettyä lähinnä vain smoothiessa tai jogurtin seassa. Chian siemeniä löytyy tosi monesta luontaistuotekaupasta, luontaisverkkokaupoista ja joistain treenikaupoistakin, kuten esim. gofitness.fi:stä (josta tosin siemenet oli juuri nyt tilapäisesti loppu:)

      Poista