perjantai 20. syyskuuta 2013

Janni Hussin seurassa

Taisin joskus luvata laittaa pientä päivitystä kuvauskeikalta, jolla olin Jannin kanssa?! Janni on aivan ihana ihminen ja todella mukava! Oli todella helppoa tehdä hänen kanssaan töitä :) Tosin itsehän olen niin levoton, että notkuminen kuvauksissa, joissa mulla ei ole kauhean paljon tekemistä oli aika puuduttavaa...Janni veti kuitenkin mahtavasti loppuun asti - niinkuin fitnessmallin kuuluukin.

Saatiin myös hienoa kuvamateriaalia aikaiseksi ja siitä iso kiitos kuvaajalle Timo Pyykköselle (Studio Hissi)! Yhteistyö Jannin kanssa myös jatkuu toivottavasti pidemmän aikaa, vaikka hän asusteleekin suurimman osan vuodesta tuolla ison rapakon toisella puolella :)

Kuvamatskuihin meidän fotosessiosta voit törmätä osoitteessa www.gofitness.fi tai Jannin omalla Facebook-sivulla tai Instagramissa. Jannilta on myös vastikään tullut oma treeni-dvd ja netistä ladattavia  Jannin treenividoita voi myös ostaa osoitteesta www.treeniohjeet.fi. (Tämä ei ole maksettu mainos :)


Tässä vielä pari kuvaa, kun pääsin itse linssin toiselle puolelle Jannin kanssa. En tietenkään ollut meikannut ja vaatteetkin oli ihan kamalat, mutta onneksi Janni sentään näyttää hyvältä. Ihanasti nuo studiovalot tekee musta vieläkin kalpeamman (jos mahdollista)! Varsinainen kalkkilaivan kapteeni :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti