sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kanametsästäjänleipä à la Lara

Ajattelin sunnuntain kunniaksi lähteä lenkin jälkeen käymään kirpputori Domissa ja sen jälkeen istahtaa jonnekin kahvilaan päivittämään blogia. Noh, Dom oli kiinni ja päästyäni vihdoin Johto Cafén pöytään ihanan salaatin kanssa, saan todeta että läppäristäkin on akku loppu. Ei nyt menny taas ihan niinku Strömssössä. Mutta turvaudun nyt kännykkäbloggaukseen ja jaan tänne vaihteeksi vähän ruokavinkkejä! Tein viime viikolla ihan mielettömän hyvää ruokaa, oman versioni siis kanametsästäjänleivästä ja tätä tulen kyllä syömään jatkossakin, niiiin hyvää se oli :)



Paahda ensin leipä. Itse pidän aina Taikaruis-leipää pakastimessa ja se sopi tähän tarkoitukseen todella hyvin. Leivän saa paahtaa melko koppiraksi, koska kastike pehmentää sen muutoin aivan mössöksi. Päälle paistetaan yksi kananmuna. Voi valita itse haluaako siihen keltuaisen mukaan.




Kananmunan päälle ladotaan paistettua kanaa. Rintafile sopisi tähän tarkoitukseen aivan loistavasti mutta valitettavasti itseltäni kaapista löytyi vain suikaleita. Maustoin kanan kevyesti suolalla ja pippurilla.




Lisukkeeksi yksinkertainen salaatti ja päälle sienikastike. Niin hyvä kokki en ole, että olisin itse kokkaillut sienikastikkeen alusta loppuun, vaan tällä kertaa turvauduin ihan valmiskastikkeeseen. Tosin valmistusohjetta sovelsin kyllä sen verran että jätin suositellun voi-annoksen pois :)




Voilà! Helppo ja maistuva ateria valmis alle 15 minuutissa. Voiko joku vielä väittää ettei ole aikaa syödä terveellisesti?! 

Ihanaa sunnuntaita kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti