maanantai 23. syyskuuta 2013

Löhöilyfiiliksissä

No niin, onpa mukavaa lähteä taas töihin hyvin levätyn viikonlopun jälkeen - NOT! Siinähän se meni viikonloppukin töitä tehdessä ja olo on sen mukainen kuin ei olisi levännyt vuoteen. Lauantai-iltana kun pääsin töistä kotiin, niin sisko tuli vielä lasten kanssa käymään. Lapsethan sitten heti alkoi multa lättyjä vaatia, niin ei kai siinä auttanut muu kuin alkaa tekemään! En saanut millään päähäni miten tavallisia lettuja tehdään ja keittokirjakin on muuton jäljiltä vielä hukassa, niin löin sitten banaanilettutaikinan kasaan ja paistoin hirveän pinon sellaisia. Lapset ei sitten edes tykänneet banaaniletuista, niin vedettiin siskon kanssa melkein koko lautanen nassuun :)




Sunnuntaina töiden jälkeen ehdin kuitenkin hieman hengähtää. Tosin kun kerrankin oli hetki aikaa (ja muita välteltäviä, paljon tärkeämpiä asioita agendalla) niin päätin vihdoinkin päivittää kirjanpitoni! Työpöydän laatikkoon oli pahasti päässyt kerääntymään paperipinoja, joita en ollut saanut 3 kuukauteen lajiteltua oikeisiin arkistoihin! Öh. Luulin, etten ihan niin jäljessä ollut arkistoinnin kanssa, mutta nytpä sekin on hoidettu :)




Tein pitkästä (?!) aikaa ruokaakin! Nimittäin täysjyväpastaa ja kanakastiketta. Jälkkäriksi viinirypäleitä. Voi olla, että napostelin siihen päälle vielä lauantain leffaillasta jääneet sipsitkin :D Ruoan jälkeen oli niin mukava olo, ettei yhtään huvittanut lähteä enää lenkille ja oikeastaan kellokin alkoi olla jo niin paljon, että jäin suosiolla sohvalle löhöileen ja katsomaan X-Factoria. Ei muuta kuin löhövaatteet päälle ja torkkupeitto niskaan - parasta sunnuntaisin!








Tänään lupasin itselleni, että teen kunnon tehotreenin töiden jälkeen! Viime viikolla jäi myös tekemättä HIIT-haasteen toinen 5 minuutin treenin, joten sekin olisi vielä tänään ohjelmassa - tai huomenna aamulla. 

Muistathan pyytää ystäväsi mukaan seuraamaan blogia, sillä huomenna starttaa I LOVE ME-messulippujen arvonta! Onko joku jo ehtinyt hankkia liput messuille? :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti