perjantai 4. lokakuuta 2013

Kynttilöitä & ostosvinkkejä

Tein eilen jotain ennenkuulumatonta - kävin ystävämyynnissä ostamatta yhtään mitään! Sovittelin varmaan kymmenen paria UGG-bootseja kaikissa eri väreissä, mutta sain onneksi järkeiltyä itselleni, etten todellakaan tarvi yhtäkään paria lisää :) Vitsi, mitä itsehillintää! Sanotaan näin, että 2 vuotta sitten tämä shopaholic olisi vienyt kotiin kaiken, mikä hetken mielijohteesta tuntui oikealta. Onneksi on tässä vaiheessa jo tullut vähän järkeäkin päähän...







Jotain kuitenkin tarttui eilen mukaan :) Tiimarissa oli tarjous kaikista tuotteista - Ota 3 maksa 2. Löysin sitten aivan ihanat tuikkukipot! Niittikipot vaikutti ensin aika rajuilta ja mietin, et mitenköhän nämä nyt meille sopii ja et onkohan ne vähän liikaa...Sain aikaa pohtimiseen kulumaan aivan liikaa, mutta päätin sitten lopulta kuitenkin roudata kipot kassalle. Tarjous oli kuitenkin sen verran hyvä ;) 





Onneksi otin nämä, koska minusta ne ovat aivan ihanat <3 Kun niihin laittoin kynttilät, niin niistä tuli aivan ihana valo ympärille. Eikä olleet yhtään liian rajut - sopivat meidän olohuoneeseen aivan loistavasti.





Ja sittenhän ne vasta ihanat olikin, kun tuli oikeasti pimeää! Kynttiläkausi on niiiiiiiiiin <3





Mut se siitä fiilistelystä, koska mulla on kaksi ostosvinkkiä vielä tarjota. Kävin eilen myös katsastamassa Sokoksen 3+1 päivien annin ja siellähän oli hyvä tarjous FAST:n Puddingista. Nyt siis Puddingin ystävät sokokselle ostokselle ja santsaamaan Puddingia kaappeihin, 20€/kpl! Lisäksi nyt olisi jaossa vielä lisää lippuja I LOVE ME-messuille. GO! fitness-myymälään kun nyt lähdet ostoksille, niin saat ostostosten yhteydessä lipun messuille. Huikea tarjous! Käy siis hakemassa vaikka lisää vitskuja tai protskua kaapiin ja lunasta samalla lippusi vuoden kovimmille messuille ;)







1 kommentti:

  1. IHANAT kynttiläkipot!!! Pakko saada! Mahtavia kuvia sulla :)

    VastaaPoista