sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Sunnuntaisairastelija

Täällä sitä kotona sairastellaan. Nyt on huono olo. Ei oo mitään muuta kuin nuha-ongelma, mutta en ole sairastanut edes pientä flunssaa yli pariin vuoteen (?!) niin tuntuu nyt kyllä todella ikävältä :( Toivottovasti tää tästä. Onhan sitä kuitenkin kaikenlaista jaksanut tänään touhuta, vaikka kipeä onkin...





Sunnuntai on vierähtänyt mm. kirppistellessä ja sohvalla Gossip Girliä tuijottaen. Hirveässä nälässä kyhäsin taas kaapin aineksista sandwitchin ruoaksi ja voi luoja kun oli hyvää! Tai sitten oli vain oikeasti aivan kamala nälkä :) Aikaisemman sandwitch-täytteen sijasta sotkinkin yhteen vain ison purkillisen valkosipulitonnikalaa, hieman alle puoli purkkia kermaviiliä sekä kurkkusalaattia - ripaus suolaa mausteeksi. Pohjalle reilu kerros pinattia, niin hyvä tulee!




Vein taas lisää tavaraa kirpparille myyntiin ja tuli siinä samalla tehtyä taas vähän inventaariota omassa vaatekaapissa ja korulippailla. Totesin, että mullahan on ihan käyttämättömiä vaatteita ja koruja kaapit pullollaan - asia pitää ehdottomasti alkaa korjaamaan! Tänään kirpparilta löytyi myös mm. ihan uusi paitapusero aitoa lampaan nahkaa, joka pitää ehdottomasti ottaa heti käyttöön, ettei unohdu kaappiin lojumaan.




Huh huh. Nyt takasin peiton alle sairastamaan! Kynttilät palaamaan ja telkusta ihan jotain aivotonta ohjelmaa viihdykkeeksi. Jospa tuo avomieskin palaisi pian kotiin ja tulis keittään mulle inkivääriteetä, mä en ite jaksa  ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti