maanantai 7. lokakuuta 2013

Syys-look!

Se on kuulkaa syksy nyt! Itse huomaan syksyn saapumisen ilmojen kylmentymisen lisäksi myös työn saralla - työpöytä notkuu erilaisista TO DO-listoista ja post it-lapuista ja koulusta tulee jatkuvasti ylimääräisiä tehtäviä hoidettavaksi. Ja aika menee niin nopeasti, että mitään ei ehdi hoitaa! Paitsi tietenkin kaikkia kivoja juttuja :) Kaikista parhainta syksyssä on muuten vaatteet, eikö?! Vähänkö on mahtavuutta päästä taas kerrospukeutumisen makuun! Ja mun ihanalle lätsälle on taas käyttöä...







Mä päätinkin nyt, että syksyllä panostan eritoten pukeutumiseen, koska siitä tulee hyvä mieli. Oon koko kesän suhannut töissä ja vapaa-ajalla sporttivaatteissa, joten nyt on aika taas käydä vaatekaappia läpi ja miettiä jotain muutakin päälle pantavaa kuin treenihousut. Ja korut pitää ehdottomasti ottaa takaisin käyttöön! Mun Carpe Diem-sormukset onkin olleet jo ihan liian kauan aikaa käyttämättöminä.





Mikä muuten pelastaa työntäyteiset syyspäivät? Vitalinean PRO-jogurtit, eritoten passion-makuinen sekä FAST:n proteiinismoothiet ovat hyvä välipala, jotka ehtii haukata kiireenkin keskellä :) Testattu on ja hyvin toimii. Noista smoothiesta tykkään varsinkin tuosta appelsiini-mango-versiosta. Kaiken hässäkän keskellä pitää muistaa silti syödä hyvin! Huomenna olenkin menossa Radio NRJ:n hyvinvointi-iltaan kuulemaan muitakin hyvinvointivinkkejä, ja toivon saavani sieltä myös jotain juttua tänne blogiin!

Nauttikaa syyssäistä, ennenkuin talvi taas kerran yllättää :)







2 kommenttia:

  1. Ihana look sinulla ja kiva lätsä :) Onko se Costo? Koska teet taas treenipostauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lätsä on ostettu kirpparilta ja siinä on kyllä original Coston logo, mutta tupsun kiinnityson ihan erilainen kuin nykyisissä malleissa. En siis tiedä onko se aito vanha Coston malli vai erikoinen feikkiversio :D

      Treenipostauksia olisi mulla vaikka kuinka paljon tarjota, kunhan saisin niitä jossain vaiheessa kuvattua! Ideoita ja toiveita saa myös laittaa :)

      Poista