tiistai 1. lokakuuta 2013

Postiaaaaa :)




Suurin osa I LOVE ME-arvonnassa arvotuista lipuista lähti tänään onnekkaille voittajille! Onnea vielä kerran kaikille! Huomenna paljastan, mistä lippuja on vielä mahdollisuus saada, jos sellaista ei ole vielä tullut hankittua ;)

Mutta nyt välistä jotain muutakin asiaa, kuin messuja! Mulla on tänään nimittäin ihan kamala morkkis! Ai miksi? No siksi, kun mä en jaksanut nousta luennolle tänä aamuna :D Heräsin 5 aamulla enkä saanut enää oikein unta, joten kun kello (puhelin) alkoi ränkyttää aamuherätystä, niin suljin sen surutta ja jatkoin vain unia...Niin. Ja nyt on sitten se morkkis. Mutta pääsinpä sentään työmaalle ja töitä on sentään tullut tehtyä. Ehdin jopa räpsimään vähän kuvia ennen töihin lähtöä (kuvausten saldoa alapuolella). Olisittepa nähneet sen pyykkinaru-viritelmän, jolla sain kamaran roikkumaan ja kuvat itselaukaisimella otettua :D 






Niin ja oli mulla ihan asiaakin! Sain eilen töistä testattavaksi LEADERin uutuuksia, kookosöljyä sekä mansikanmakuista palautusjuomaa. Kookosöljy onkin meillä tätä nykyä aina loppu, koska poikaystävän mielestä sitä syödään puoli purkkia päivässä ;) 






Palautusjuoma oli koostumukseltaan aika erikoista! Kun jauheen sekoitti nesteen kanssa, niin juomasta tuli melko vaahtomaista. Silti se oli melko jauhoista. Sisältönsä puolesta ihan ok palkkari, mutta itse en oikein mieltynyt tuohon koostumukseen :) Vältän muutenkin (edelleen) palautusjuomia ja kaikenmaailman jauhetiivisteitä - syön mieluummin oikeaa ruokaa...





Se siitä sitten. Lisää tuotetestauksia tulossa näillä näkymin piakkoin ja ehkä jotain uutta treeniohjettakin voisin kehitellä...Ideoita? :)




2 kommenttia:

  1. Miten sä syöt sit treenin jälkeen jos et käytä palautusjuomia?
    Aattelin et kun mä kans en noita jauheita- tai juomia juo, niin vähän inspiraatiota omaan ruokailuun jos osaisit antaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä menen heti treenin jälkeen kotiin ja teen ruokaa. Pyrin syömään päivän isoimman aterian noin 1 - 1,5 h sisään treenin päättymisestä. Joskus kovan treenin jälkeen saatan kyllä juoda jonkin proteiinijuomankin (esimerkiksi Get In Shape vanilja) tai silloin kun tiedän, ettei ihan heti ole saamassa ruokaa. Palauttavana ateriana syön aika monesti jotain leipä-viritelmiä, koska ne on niin helppoja ja nopeita. Lisäksi siinä saa tarpeeksi hiilareita ja proteiinia palautumiseen. Aika usein tulee tehtyä esimerkiksi täysjyväruisleipää kanalla tai kalkkunalla, kananmunalla ja tietenkin vihanneksilla. Katsomalla kaikki "ruoka" -aiheiset postaukset löytyy ainakin pari esimerkkiä tällaisista leipäviritelmistä :)

      Poista